Wednesday, September 2, 2009

TheDamnBestBirthdayEver

Pada 31hb August 2009 yang lalu,
genap lah umur seorang budak yang yang agaks montel ini kepada 19 tahun...
so jika hendak dimulakan cerita,
AcHu mengalami beberapa pengalaman yang paling manis in my life...
tak pernah lagik mengalami pengalaman yang seperti ini...
Achu telah dimandikan Air sabun basuh kain buat pertama kalinya pada pukul 2pagi...
iaitu ketika AcHu hendak pergi membasuh kain di blok A3....
cilakak nye member....
ader ker patot siram aku ngan Air sabun... gatal seluruh badan aku...
so, AcHu yang baik hati neh hanya redha N pasrah jerk...
citer neh X abeh takat neh....
citer neh bersambung pada malam harinya pulak...
setelah rumet aku pulang dari KL...
aku menanti dan menati sesuatu...
iaitu, kek yang di import khas dari Secret Recipe....
name cake tuh Pacen Butterscoth....(KALU X SILAP ARR)
Achu tunggu punya tunggu, punya tunggu, punya tunggu cake tuh masih belum sampe lagik...
sekali dengan rase kecewanyer, member AcHu bagi tau yang cake tuh dah abeh...
alangkah kecewanya apabila diberitahu bahawa cake tersebut dier X amik...
owh D****it....
so, ngan kecewanya achu hadapi hari ini dengan penuh kebiasaan...
gi kafe jemput kawan2 makan cake yang AcHu beli kat kangar semalam hari...
makan lah cake vanila yang beratnye sebanyak 1kg itu...
achu berasa pelik... biler achu kater party is over...
then kawan2 leh balik sebab AcHu ader meeting yang perlu dihendle...
yang AcHu peliknyer, member2 achu neh X reti2 nak balik...
dorang tunggu jerk sampe meeting AcHu abeh....
konon2 nak bergamba ngan AcHu arrr...
sebab AcHu neh beday boy....
so i accept it....
then after finish that session, achu pong bergerak arrr balik sekali dorang sume...
yang member achu neh uat2 arr tanggkap gambar...
then, achu pose arrr cam besa...
bajet achu comel arr tuh....
sekali terase cam badan ne tertempek sesuatu...
owwwww s***....
mereka membaling telur kepada diriku....
AcHu aper lagik...
lintang pukang arr lari....
then sambung di bilik basuh lak... sementara AcHu basuh baju,
uat kali ke-2 AcHu di simbah lagi sekali ngan AIR SABUN + Telur...
hampas sungguh adik2ku....
then, terus gerak gi mandi....
basuh badan jerk....
yang AcHu peliknyer, dorang sume masuk bilik N kunci pintu....
hey come on....
X larat nak men2 dah....
abeh badanku bau telur sabun basuh kain....
then, lari bilik sebelah...
kene tarik masuk bilik....
terpekik terlolong arr AcHu...
aper lagik....
gegar arr jugak kamsis PTSS time tuh...
egtkan dorang nak uat aper....
uper2nyer, my fav cake....
ITS HERE....
owwwwww.....
Achu betul2 sangke yang member AcHu tuh x dapat amik cake tuh...
so, aper lagik...
tiup lilin, n muke kuh dicalit ngan cake tersebut....
ces...
mandi lagik sekali....
so, settle sume, achu pong potong cake tersebut....
last skali, bahagi2 kat sume member2 terdekat N adik2 tersayang...
sume dapat....
inilah pengalaman birthday achu yang achu akan egt sampai bile2...
walaupun achu tggu mesej dari seseorang ttp X der....
atleast, ader jugak penghibur hati...
THANKS A LOT TO ALL MY FELLOW FRIENDS AND TO ALL MY ADIK2 KESAYANGAN... ACHU SAYANG SANGAT KAT KORANG SEMUA.... THANKS KERANA BAGI PENGALAMAN YANG PALING BERHARGA BUAT ACHU.....
p/s: gambar2 akan achu upload pada nect post...
sebab x amik lagik dari dorang sumer...

2 comments:

miela77 said...

Salam...Amboi, sakan adik along ni celebrate besday eh..patut x mau balik kg..x pe..nanti along simbah ngan air basuhan kancilku lak..baru padan muka..wakakaakaka..

|AzMee|--|AcHu| said...

heheheheh.... besa arr.....
Xnak balik kg sebab nak jimat duit....
N nak carik baju rayer....
tapi X tercarik jugak akhirnya....